Meteen naar de inhoud

Wat ik doe

Meer innerlijke rust en vrijheid

Door jezelf te kennen en te ontdekken wat er in je leeft, weet je beter wat je wilt. Je ontdekt dat je bepaalde dingen beter kunt loslaten of kunt vervangen met gedrag of gedachten die effectiever zijn. Dat geeft meer vertrouwen in jezelf en innerlijke rust. Ik begeleid mensen van hart tot hart in een open, veilige sfeer bij het onderzoeken van wie ze ten diepste zijn en wat ze ten diepste willen.

Tijdens een coachsessie maak ik gebruik van verschillende methoden, afhankelijk van jouw vraag op dat moment. Ik ben opgeleid in coachtechnieken als chakrapsychologie, Voice Dialogue, familieopstellingen, geweldloze communicatie. Ook zet ik technieken in waarbij je meer op je intuïtieve laag wordt aangesproken zoals meditatie, reading en healing. We nemen telkens jouw actuele vraag als uitgangspunt.

´Ze past oefeningen toe die op dat moment het beste passen bij de vraag of situatie. Geen sessie is hetzelfde.´

Wilma

Aanbod

Coaching

Coaching is voor iedereen die zich persoonlijk wil (blijven) ontwikkelen en eerlijk naar zichzelf durft te kijken. Door jezelf te ontwikkelen kom je vaak in beter in je vel te zitten, maak je beter contact met je gevoel en kun je van daaruit vervolgstappen maken met meer vertrouwen in jezelf

Meditatie

Meditatie is een van de manieren om meer innerlijke rust te ervaren en in betere afstemming met jezelf te komen. Graag breng ik mensen met deze rust in zichzelf in aanraking. Daarom organiseer ik meditatie-avonden waarin je kennismaakt met mediteren, met de 7 chakra’s en andere thema’s.

Goed gesprek

Soms heb je behoefte aan iemand die gewoon even naar je luistert of met je meedenkt om helderheid en inzicht op een bepaald issue te krijgen. Je hebt dan niet behoefte aan een ontwikkeltraject maar eerder aan een gewoon goed gesprek.

AFSPRAAK MAKEN

Wil je verkennen of coaching jou kan helpen ?