Meteen naar de inhoud

Over mij

OVER AUKJE

Vertrouw op jezelf en luister naar je intuïtie

Mijn naam is Aukje Paulusma (1985). Ik werk als professioneel life coach en begeleid mensen bij hun (innerlijke) zoektocht naar innerlijke rust, zelfvertrouwen en intuïtie. Al mijn hele leven vertellen mensen mij vaak spontaan hun levensverhaal of waar ze mee zitten. Ik luister, stel vragen of maak een opmerking. Dat ging allemaal vrij onbewust. Later hoorde ik dat ze er veel aan hadden. Dit maakte me bewust van mijn talent voor luisteren, ruimte bieden en vragen stellen. Zo ontstond mijn wens om dit als professioneel life coach te gaan doen.

Na een burn-out en een lange persoonlijke zoektocht (en die is on-going) waarin ik mezelf beter leerde kennen, besloot ik om mijn leven meer vanuit mijn gevoel vorm te geven. In plaats van hoe ik denk dat het ´hoort´. Ik nam ontslag van mijn baan in loondienst, volgde een opleiding tot coach en richtte mijn coachpraktijk op.

Mijn praktijk grenst aan een natuurgebied in heerlijke stilte. Ik wil mensen meenemen in deze stilte. In een veilige setting laten bijtanken en reflecteren op wat er in hun leeft. Zodat er ruimte ontstaat voor een ander perspectief op hetgeen waarmee ze zitten. In stilte komen de antwoorden boven die allang in mensen zelf zitten.

Mensen omschrijven mij als luisterend, oordeelvrij, rustige uitstraling, gevoel van rust bij mij. Ik maak het lichter en stel vragen. Door te luisteren en observeren, maar ook door te confronteren. Ik onderzoek issues van verschillende kanten en hierbij maak ik gebruik van heldere inzichten die ik intuïtief ontvang. Dit geeft mij de gelegenheid om dieper te gaan en effectiever te werken.

Als er iets is wat ik belangrijk vind, en wat ik anderen ook gun, dan is het vertrouwen in jezelf, je intuïtieve ingevingen en je gevoel. Dat was ik zelf eerst kwijt. Ik twijfelde veel en luisterde dan eerder naar wat iemand anders mij adviseerde dan naar wat mijn intuïtie mij ingaf. Mijn eigen stem weer terugvinden ging vooral gepaard met situaties en mensen die niet bij mij pasten. Hierdoor leerde ik wel confrontaties aangaan, loslaten en naar mezelf luisteren. Maar ook doorzetten en doen. Stap voor stap.

Coachklanten spreken met mij over hun relatieproblemen in privésfeer, of in de werksfeer, of over hun moeite met ruimte innemen voor zichzelf (omdat ze altijd voor anderen klaarstaan). Ik kan je begeleiden bij kwesties als innerlijke rust, grenzen bewaken, werk-/privébalans, zelfvertrouwen, relaties, persoonlijke communicatie of zingeving. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat het beste bij jou en je vraag past. 

CONTACT

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken?